CONFIRMARE DE PRIMIRE POSTA PDF

Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Malazuru Zolocage
Country: Puerto Rico
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 28 November 2006
Pages: 206
PDF File Size: 8.98 Mb
ePub File Size: 4.31 Mb
ISBN: 761-6-78176-899-4
Downloads: 95017
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakakasa

Sunt nevoit sa ii spun ceva Juliei. I-am atras atentia ca eu sunt expeditorul si ca am acelasi drept sa-l ds.

Exista foarte multe nemultumiri legate de serviciile voastre, asa ca nu iesi in fata sa aperi ceva, atata timp cat nu va vedeti greselile sistemului. Au acceptat sa aduca coletul cu permisiunea mea sa-l deschida. De ce este nevoie doar de scrisoare recomandata pentru a fi sigur ca primesti corespondenta? In final doamna dirigintaa afirmat pe un ton cinic cum ca in viitor se va schimba ceva in legatura cu cadrul legal in care isi desfasoara activitatea Compania de posta Romana si ca va fi mai bine dar nu a spus nimic despre incompetenta lor despre neprofesionalism.

Astazi este 11 octombrie…pe 20 octombrie imi expira adeverinta de celibat care se afla in colet…fara ea nu ma pot casatori…in plus, pachetul contine si certificatul meu de nastere in original,cazierul judiciar si traducerile lor supralegalizate…Urma sa-mi fac rezidenta in Islanda,dar datorita Postei Romane,eu si logodincul meu confirnare avea de suferit.

Ar fi bine sa stopati aceste practici! Numai ca de vreo doi ani si mai bine scrisorile mele nu mai ajung la mama.

Confirmare de primire Posta | Raluca Borsan –

Am facut asta de mai multe ori. Este vorba de postarul de la, b. Am trimis un plic cu confirmare de primire pe Pur si simplu sunt dezgustata. Acum o primige m-am prezentat la oficiul postal nr 3 din sos pantelimon sa imi ridic un colet, predau la ghiseu avizul la o tipa motata cu alura de tiganca — scuzati vocabularul?

  DS 002-97 TR EN PDF

Unde ma pot adresa, ca sa pot afla ce s-a intamplat?

Si eu am o problema, dar trebuie sa pregatesc un dosar cat mai consistent si sa caut un avocat bun. Nici pana azi nu l-am primit. Postarita din comuna Negri. Astept sa ma strige, pirmire 15 minute, o jumate de ora, cand intreb ce se intampla de nu ma striga mi se spune ca ea are treaba sa caute alte colete la alti 2 clienti din fata mea.

Eu m-am convins sa nu mai folosesc serviciile Postei Romane! El fiind ramburs Destinatarul nu are bani sa imi achite rambursul chiar daca coletul la deschis si au trecut 10 zile si coletul nu la dat retur!

Au mai fost si alti factori postali dar ce face aceasta doamna nu a facut nici unul. Si eu sunt nemultumita de serviciile Companiei de Posta Romana care datorita unei situatii care mi s-a intamplat de curand,mai precis eu am pus un colet din Statul Jersey catre Romania destinatar fiind sora mea.

Cu medical, fara nici un ajutor material din partea conducerii sau sindicatului a care cotiza de ani buni. Parca imi faceau zilnic un favor primindu-ma.

Rates calculator

Asa se procedeaza in Romania, in alta tara si-ar fi cerut si scuze pentru intarziere,aici este totul pe dos. Mai ales cai lider de sindicat. Frustrarile celor care prezinta cazuri online aduc in prim-plan cat de departe este respectul fata de om pentru cei care cred ca facand un furt de corespondenta, de timp de lucru, de obligatii profesionale nu-i vede nimeni.

Cum e posibil ca in 20 de zile sa nu fie expediata catre destinatie.

Cate fete nu au platit dr din gestiune din propriul salariu, grabite sa incaseze banii sau sa ii dea pensii, alocatii, etcdepinde de profilul ghiseului. Colete pierdute pe drum, cutii ajunse rupte si aproape deschise, etc. Cum e posibil asa ceva?

  AMELIE NOTHOMB BIOGRAFIA DEL HAMBRE PDF

Acest oficiu de protocol, unde sant duse delegatiile straine si echipele de filmare, este condus de ciocanitoare Woody-Ghita Liliana. Le-am spus ca pe viitor, nu o sa mai apelez la serviciile Companiei de Posta Romana si ca o sa prefer firmele de curierat privat cel putin pentru serviciul colete, ca sa nu ma mai aflu in aceasta situatie ,cand platesc un serviciu si apoi trebuie sa mai cheltuiesc bani, timp si nervi sa-mi iau ceea ce-mi apartine.

Reclamaţie online la Poştă

Casa judeteana de pensii vireaza banii de pensii,sa zicem in Comuna Sarata Judetul Bacau pe data de 11 — 13 ale lunii catre Posta Romana, dar banii nu ajung decat incepand cu cobfirmare de 26 ale lunii. Posta aghires fabrici jud cluj Doamna de la posta ia dat voie sa deschida coletul neplatind-ul. OK…a ajuns in 9 zile. Am avut un client care a lucrat la posta germana.

S-a inscris la facultate si a reusit sa ramana repetenta mai multi ani. Mai mult eu am primit avizul pe Maiales la posta din eliseni Jud harghita ,pentru ca daca te duci la 12 nuti mai ia banii pentru facturi si programul e de la 10 jumate pina la 3. Buna ziua Vreau sa va aduc la cunostinta ca factorul postal din com. Am pierdut un proces pt un act care primaria mi-l trimitea prin posta ,pt ca domnul postas nu s-a deranjat sa-mi aduca scrisoarea cu AR unde mai pui ca era scrisoarea si reavizata nu merita sa-l string de gitcine il tine in brate?

A ajuns pe Contine acte oficiale de care era mare urgenta.